Verhalen aan zee in een decor van krijsende meeuwen en een schip in aanbouw

Afgelopen zondag konden liefhebbers van verhalen genieten van Verhalen Aan De Waddenzee. In het decor van de Willem Barentszwerf tegen de achtergrond van het schip in aanbouw vond een heuse familiehappening plaats. Krijsende meeuwen en klotsende waddengolven deden welhaast vermoeden dat het publiek werkelijk op zeereis werd meegenomen.

De zeeverhalen met klinkende titels als Waarom de zee zout is, Juffrouw Paaltje, De Kon-Tiki Expeditie, De Belevenissen van Barentsz en zijn bemanning opgetekend door Gerrit de Veer en De zee die geeft en neemt zorgden voor mooie momenten. De stoere, ontroerende en bovenal mooie verhalen over de zee werden verteld door Nelle Raaphorst, Willem Feijten, Frank Belt, Baukje Koolhaas en Gerald de Weerdt in de rol van Gerrit de Veer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baukje Koolhaas | De zee geeft en de zee neemt

 

In de herfst vindt de 4e editie van het vertelfestival plaats op locatie ergens in Harlingen. Meer informatie is te vinden op www.verhalenaandewaddenzee.nl