Vertellers

Verhalenvertellers op locatie in Harlingen

Zaterdag 13 februari 2016 | 20.00 – 21.30 uur

 

Frank Belt & Oeds Bouwsma – Tryout Hartstocht 

Verhalen en muziek vol vuur en verlangen.

Frank Belt is mede-initiatiefnemer van en vaste verteller bij Verhalen aan de Waddenzee. Ook hij leerde het vertellen via het onderwijs kennen. Het verlangen om beter en meer te gaan vertellen groeide zo sterk dat hij na zijn eerste cursus bij Karel Baracs ook een opleiding gevolgd heeft aan de Vertelacademie in Utrecht. Na de leerroute Vertellen met en voor kinderen afgesloten te hebben, begon hij ook aan Vertellen voor groot publiek’.

In de voorstelling ‘HartsTocht’ zetten verteller Frank Belt en contrabassist Oeds Bouwsma hun samenwerking voort. Na de succesvolle familievoorstelling ‘Hoe tem ik een monster?’ brengen zij nu een programma voor volwassenen.hartstocht-2016
In ‘HartsTocht’ gaat het over wat ons drijft. Hartstocht houdt mensen gaande. Het wekt verlangen naar een ander, naar de vervulling van dromen, naar gerechtigheid. Met dat doel voor ogen gaan ze allerlei wegen, door schade en schande, vol vuur en met meer of minder succes.
Met de passie van Oeds voor muziek en de hartstocht van Frank voor verhalen is een meeslepende voorstelling gegarandeerd.