Lente Vertel Festival

Lentevertelfestival ‘Verhalen Aan De Waddenzee’ in verborgen tuinen

Na de eerste succesvolle editie in februari van het Vertelfestival Verhalen Aan De Waddenzee met allemaal vertellers uit Harlingen staat nu de Lente-editie op stapel. Zondag 6 mei 2012 is er een programma met vijf vertellers, vijf verhalen en vijf locaties. Deelnemers maken een rondgang langs ‘verborgen’ tuinen in het stadscentrum alwaar de vertellers hun verhalen brengen.

Het middagprogramma begint om 15.30 uur op de binnenplaats van Hotel Stadslogement Almenum nabij de Grote Kerk. Van daaruit gaan de deelnemers op eigen gelegenheid langs een vijftal ‘verborgen’ tuinen waar ze worden ontvangen door een verhalenverteller uit Harlingen. Het programma wordt om 18.00 uur afgesloten met een voorjaarslekkernij bij het Stadslogement.

Vertellers in de tuin

Nelle Raaphorst vertelt over De Wraak Van De Vlierboom en Jetske Miedema over De Bijzondere, Gewone Tuin Van De Timmerman En Die Van De Papagaai. Baukje Koolhaas verhaalt over Verborgen Ruimte, Een Landgoed Aan De Kust, Watze van Dijk over De Overwinning Van Theseus en Frank Belt tenslotte over De Betoverde Tuin. Dit alles hopelijk te midden van een bloeiende tuinenpracht. Om zeker te zijn van een zitplekje, worden luisteraars verzocht zelf een klapstoeltje mee te nemen. Alle verhalen worden buiten verteld, voor het geval het spontaan gaat regenen is het handig een paraplu mee te nemen.

Deelnemen aan deze verhalenrondgang? Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en te koop via Boekhandel Wever in Harlingen. Niet in de gelegenheid op voorhand een kaart te kopen? Dan kunt u kaarten reserveren via luister@verhalenaandewaddenzee.m-dm.nl. De deelnemersprijs is € 10,00 per persoon, inclusief de voorjaarslekkernij.